Cele mai frumoase femei din lume

La paradă, ca la paradă. De toate se pot vedea. Costume tradiționale, unele mai frumoase ca altele, mândria de a le purta, bucuria sărbătoririi. Ziua Națională (sau a Constituției) este un extraordinar prilej de a admira toate acestea, mai ales de către cei ne-norvegieni, ca mine si ca mulți alții, parada constituind o importanta atracție turistică a capitalei, Oslo și a Norvegei, în general.

Într-un clasament neoficial, femeile scandinave și, în special norvegienele, sunt considerate a fi unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Am să scriu, într-o altă postare, mai multe despre locuitorii Norvegiei, cu precădere despre femeile acestei țări.

Deocamdată, doar o galerie cu câteva dintre participantele la manifestarea de pe 17 mai 2014. O galerie ca un fel de paradă. De chipuri, de vârste…

Doua fetite la parada

 

Fata cu drapel norvegian

 

Frumusete norvegiana

 

Zambete in soare

 

Frumoasa si mobilul

 

Blonda ca soarele

 

Frumoasa in costum de printesa

 

Hotarare

 

Profesoara 2

 

Profesoara 3

 

Frumusete la orice varsta

 

O doamna coafata impecabil

Notă:  Toate aceste imagini fac parte din fotografii ce surprind amplu momente ale paradei. Am decupat din ele chipurile femeilor norvegiene, participante active sau doar spectatoare, claritatea având de suferit într-o oarecare măsură.

..

10 comments

 1. Si mie mi se par frumoase! Mai ales ca au acel blond deschis al nordicilor. Cat despre parada de ziua lor nationala, mi se pare una dintre cele mai frumoase si civilizate, cu portul lor national si parade, obiceiuri.

  Abia astept mai multe despre experienta ta acolo. Pupici si o zi faina sa ai!

 2. Sunt intr-adevar deosebite femeile scandinave, cu pielea atat de alba si parul atat de blond. Despre costumele traditionale nici nu mai zic, sunt superbe.
  Te pup si mai astept povesti de pe meleaguri norvegiene!

 3. Foarte frumoase chipuri ai surprins la acea paradă. Da, se ştie că urmaşii vikingilor sunt nişte oameni frumoşi. Dar nici ai noştri nu sunt chiar de lepădat. Avem destui frumoşi şi frumoase. Cred că dacă îmbrăcai un costum tradiţional norvegian, erai ca una de-a lor, dragă Elly!
  Îţi doresc numai zile frumoase! 🙂

 4. Depinde de relativitatea frumusetii, eu sunt obisnuita cu cea latina, uite, imi vine in minte acum Thalia :))
  Frumoase poze. Si felicitari pt tema blogului, ti se potriveste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s